Nyomtatás

Sikertörténet


SAM 1678Sikertörténet 1. - Éles Adrienn


Adrienn vagyok, 46 éves. 15 éve együtt élek, és küzdök egy izomrendszeri betegséggel.  Több évembe telt, mire elfogadtam a korlátaimat. Nem tudok futni, ugrálni, hirtelen, vagy gyors mozdulatsor végrehajtani. Az életem nagyon beszűkült, és korlátozott lett. De ennél többet akartam, nem tudtam beletörődni abba, hogy ezután így éljem le az életemet.

Nekiálltam a közelben olyan tanfolyamokat keresni, ami megmozgat, és örömömet is lelem benne. Több dolgot is kipróbáltam, de egyik sem jött be igazán (így abba is hagytam őket), mikor 2011 szeptemberében meghirdették a Zumba Gold tanfolyamot. Nem igazán tudtam, hogy mit takar, de amit olvastam róla, az tetszett. Már az első órán szerelmes lettem, mert egyből éreztem, hogy megtaláltam, amit kerestem. Végre megint attól izzadtam csatakosra magam, hogy az izmaimat dolgoztattam, és mégsem merültem ki teljesen, hanem csak kellemesen elfáradtam, és egyben fel is töltődtem. A zene jó, a koreográfia könnyen megjegyezhető. Több energiát kapok minden alkalommal, mint amit beleteszek, pedig nem kímélem magam. Élvezem minden egyes percét, minden órának. És ezek alatt az órák alatt elfelejtem mindem gondom, bajom. Számomra ez egy terápia! És tudomásom van róla, hogy a csapatunk több tagja ugyan így érez, ugyan ezt tapasztalta.

Ez alatt a másfél év alatt, mióta lejárok, új ismerősöket és barátokat szereztem. Olyan emberek barátságát nyertem meg, akikkel megosztjuk az örömeinket, a bánatainkat, eljárunk együtt szórakozni, támogatjuk és segítjük egymást. És ennek az egésznek köszönhetően, mind fizikailag, mind lelkileg megerősödtem annyira, hogy visszatérjek 15 év után a tanulás és a munka világába. A zumba segített abban is, hogy elfogadjam önmagam olyannak amilyen vagyok, és hogy nyíltabb, és nyitottabb legyek. Most, ha véletlenül reflektorfénybe kerülök, nem esem kétségbe, meg merem mutatni magam.

Köszönöm Kossa Péternek, hogy elindította a Zumba Goldot, és ilyen szeretettel és odaadással csinálja, és így újra kiteljesedhetett az életem. És külön köszönöm, hogy gondoskodott arról, hogy akadálytalanul folytatódjon minden, mikor éppen nincs itthon. És köszönöm az Andrásoknak, hogy elfogadták a csapatunkat, és remélem ők is olyan jól érezték és érzik magukat az együtt töltött idő alatt, mint mi.

Remélem, az időbeosztásom majd megengedi, hogy minél többet eljussak a Zumba órákra, hogy a fizikai erőnlétemet megtartsam, és mert lelkileg is szükségem van erre a terápiára, kikapcsolódásra. 

Mindenkinek azt kívánom, találja meg a maga „zumbáját”!

 

Sikertörténet 2. - Ősze Kata

003Kata vagyok (58 éves) és 16 éve küzdök korunk népbetegségével, a rákkal.

Részben ezért kerestem valami vidám el foglaltságot ami hasznomra lehet. Hallottam róla,hogy a zene és a tánc sok mindenre gyógyír. Így találtam rá a Zumbára!

Rákerestem az interneten, először elképedtem és nagyon tetszett - hozzáteszem sosem tudtam táncolni - de imádom a zenét!
Lányom ekkor kezdett járni szintén a lakóhelyéhez közel órákra és az unokámmal elkísértük.
Amit láttam és hallottam nagyon tetszett alig bírtam nyugton maradni úgy topogott a lábam!
Eldöntöttem nekem ezt ki kell próbálnom!
Teljesen véletlen a lakóhelyemhez közel találtam erre lehetőséget 2011 őszén!
Az Interneten láttam egy fiatal fiú honlapját ő volt Kossa Péter.

Hú gondoltam amit ez a fiú tud ilyen múlttal ami neki van ,hogy jövök én ide?
Egy telefont azért megér, gondoltam!
Nagyon kedves invitálásra bemerészkedtem az órára!
Kedves fogadtatásban részesültem mind Peti részéről, mind a kis csapat részéről. Azóta jó sokan lettünk!

Peti kedves mosolya és vidámsága, ahogy tanított minket teljesen feloldotta a gátlásaimat.
Jókat nevettünk egymáson a csoport többi tagjával,mert ők is eleinte csetlettek botlottak mint én.
Mikor valami nagyon nem ment Peti mellém állt  fogta a kezem és vezetett lépésről lépésre!
Mindezt annyi szeretettel és kedvességgel amilyet én még ilyen fiatal embertől azelőtt  nem tapasztaltam.

A Zumbának köszönhetően néha úgy érzem, teljesen megfiatalodtam! Rengeteget nőtt a teherbíró képességem, javult a kedélyállapotom, fogytam és izmosodtam is.

Amióta járok Zumba Goldra minden alkalommal arra az 1 órára elfelejtem minden gondom,bajom!
Nagyon jól és kellemesen elfáradok! A hangulat is kitűnő, rengeteget nevetünk!

Köszönet Petinek,hogy távollétében is mindenről gondoskodik elsősorban oktatókról. Hihetetlen energiával és szeretettel teszi mindezt!
Amikor itthon van, jön órát tartani ugyan olyan intenzitással mint azelőtt.

Mindenkinek csak ajánlani tudom próbálja ki a Zumbát akár fiatal, akár idősebb, nincs korhoz kötve!

Zumba

Kossa P 195x181

Body up

bodyup_195.jpg

Társastánc

tanc02_195.jpg 

Keress meg!

keress_meg_02_195.jpg

Akció!

PRÓBÁLD KI ÉS MÁRIS 50% KEDVEZMÉNYT KAPSZ!

TOVÁBBRA is AKCIÓS ÁRAK!!! 

 

Nyári szünet

VASÁRNAPONKÉNT

Csatlakozz bátran!!!

ÚJPEST

 (részletekért fordulj hozzám emailben)

Tel.: +36-70-2-77-77-11

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook:  Kossa Péter Zumba; Mindenem A Tánc