Nyomtatás

Magamról

Kossa Péternek hívnak. 1984. 06. 22-én születtem Békéscsabán. Az ország 9. legjobb gimnáziumába jártam, ahol az érettségire már 2 nyelvvizsgát szereztem, francia és angol nyelvből. Az érettségi után Budapestre kerültem, 2005-ben diplomáztam a Corvinus Egyetem Államigazgatási Főiskolai Karán. 2004-ben párhuzamosan elkezdtem tanulmányaimat a Magyar Táncművészeti Főiskola modern társastánc táncpedagógus szakán, ahol 2008-ban diplomáztam. 2007-ben szereztem OKJ-s oklevelet Debrecenben kereskedelmi vállalkozó és vendéglátó vállalkozó szakon. 2012-ben a Magyar Táncművészeti Fősikola  egyetemi kiegészítő Master Kurzusát végeztem el, így büszkén mondhatom, hogy ezzel a diplomámmal Magyarország legképzettebb fiú Zumba tanára vagyok! :)

Pályafutásom

A társastáncokkal és a versenytánccal 2000-ben ismerkedtem meg Békéscsabán, itt kezdtem el táncolni az első párommal, Krnács Nórával. Kiemelkedő eredményeink: számos klubközi verseny első és dobogós helyezései, D osztályos Országos Bajnokság 2. helyezés, C osztályos Kelet-Magyarország Bajnokság 1. helyezés 2002-ben és 2003-ban. 2003-ban kerültem Debrecenbe a Valcer Táncstúdióba. 2004-ben Erdei Fruzsinával a B osztályos Kelet-Magyarország Bajnokságán 1. helyezést értünk el, 2005-ben Tóth Anitával 5. helyezettek lettünk. 2006 októberében kezdtem el táncolni legutóbbi partneremmel, Papp Melindával, akivel számos további kiemelkedő helyezést értünk el. Első versenyünkön, a 2007. 02.25-én megrendezett Kelet-Magyarország Bajnokságon a B felnőtt kategória bajnokai lettünk. Rá nem sokkal a B Országos Bajnokság szintén első helyezettjei lettünk, így a hatályos versenytánc szabályzat szerint, országos bajnokként azonnal felkerültünk A osztályba, ahol szintén nagyon szépen debütáltunk. Két héttel az országos bajnokság után, már az A kategória országos bajnokságán is indultunk, ahol középdöntőben végeztünk. Sok szép nemzetközi versenyen elért helyezést hazai eredményekkel is sikerült megkoronázni. 2008 tavaszán, a debreceni Táncversenyek Majálisán első helyezést, illetve az A országos Bajnokságon döntős helyezést értünk el.

2004 óta tanítok, számos csoportot vezettem be a táncok csodálatos világába. Ebben hatalmas segítséget kaptam az ország egyik vezető klubjának vezetőjétől, Bíró Csabától és tanáraitól, akik segítettek abban, hogy a legkülönbözőbb emberekkel is sikerüljön megszerettetni a táncot, s átadni azt a szenvedélyt, melyet mi, táncosok és tanárok is érzünk a tánc iránt. Debrecen után Pestre kerültem, ahol a Szombat Esti Láz Tánciskola koordinátora és tanára lettem, majd a New York Tánciskola tanára. 2002 óta koreografálok szalagavatókra táncokat az ország több iskolájában, illetve esküvős pároknak tanítok be táncokat. 2004 óta a Valcer Táncstúdió tanáraként dolgozom.

2009 óta egy általam elnevezett Body Up névre keresztelt mozgásformát is tanítok.

Végzettségeim

Államigazgatási Főiskola: 2005
Magyar Táncművészeti Főiskola: 2008
Magyar Táncművészeti Egyetem Mester szak: 2012
Nyelvvizsgák: angol és francia középfok
Egyéb nyelvek: spanyol
OKJ-s képzések: kereskedő-vállalkozó, vendéglátó
Zumba instruktor: 2011 (Basic, Zumba Gold, Zumbatomic)

Zumba

Kossa P 195x181

Body up

bodyup_195.jpg

Társastánc

tanc02_195.jpg 

Keress meg!

keress_meg_02_195.jpg

Akció!

PRÓBÁLD KI ÉS MÁRIS 50% KEDVEZMÉNYT KAPSZ!

TOVÁBBRA is AKCIÓS ÁRAK!!! 

 

Nyári szünet

VASÁRNAPONKÉNT

Csatlakozz bátran!!!

ÚJPEST

 (részletekért fordulj hozzám emailben)

Tel.: +36-70-2-77-77-11

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook:  Kossa Péter Zumba; Mindenem A Tánc